L'oratge a Algemesí

120.000€ per a millorar l’accessibilitat en l’entorn dels edificis públics d’Algemesí

L'Ajuntament d'Algemesí inicia la millorar l'accessibilitat de l'entorn de deu edificis públics
Algemesiweb | 07/02/2018

L'Ajuntament d'Algemesí ha iniciat un pla de millora de l'accessibilitat als edificis públics que inclou l'entorn urbà dels mateixos amb la finalitat que l'itinerari dels vianants per a arribar a ells siga accessible. La inversió d'aquestes obres ascendeix a 120.000 euros.

El pla inclou sis itineraris urbans: l'estació de tren, el Centre de Respir Jaime Betí que va del Centre Polivalent fins al centre de salut de la plaça de la Ribera, el col·legi Salvador Andrés, l'entorn del Museu de la Festa Casal de Festes i la residència Sant Vicent, el Centre Cultural Jaume I, i l'Ajuntament.

En el cas de Centre Jaime Betí, on també està el Centre Polivalent, s'inclouen actuacions per la zona del centre de salut de la plaça de la Ribera, concretament en els carrers de La Safor, la Vall d'Albaida, Serrans, Marina, Bernat Guinovart, Santa Teresa i avinguda de la Generalitat.

120.000€ per a millorar l’accessibilitat en l’entorn dels edificis públics d’Algemesí 

El col·legi Salvador Andrés inclourà millores en els carrers Benimodo, Corredera de Matamón, Raval de Sant Roc i avinguda de Carlet. En el cas de l'eix Museu de la Festa, residència Sant Vicent i Casal de Festes se centrarà en el carrer Nou del Convent.

L'actuació al voltant del Centre Cultural Jaume I -que acull l’Escola Municipal de Tabal i Dolçaina, Teatre Jaume I, Escola d'Adults, la seu de Adisalge o l'espai d'activitats de l’Espai Jove- afectarà als carrers Rei En Jaume i Les Escoles.

Pel que fa al centre de la ciutat, concretament les places Major i del Carbó, es pretén modificar el carrer i transformar-lo en un carrer de plataforma única, amb l'eliminació de les voreres i deixar l'espai per al vianant i el vehicle al mateix nivell però amb preferència per als vianants.

“Amb freqüència oblidem que no tots tenim la mateixa mobilitat i, per tant, la qual cosa ens sembla una xicoteta trava a altres persones amb diferents capacitats els sembla una barrera impossible de superar. Aquest és l'esperit de la intervenció que arreplega el sentir de la població en els pressupostos participatius, si preguntem als veïns hem de dur-ho a terme la seua decisió amb una obra que millora l'accessibilitat a nombrosos edificis públics”, assegura el regidor de Medi ambient i Urbanisme, Pau Montalvà

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats