L'oratge a Algemesí

L'ortodòncia ja no és cosa de xiquets

El nombre d'adults que utilitza ortodòncia es multiplica per tres
Clinica Faus | 07/02/2018

Els canvis en la societat, els avanços en investigació i tecnologia i la major atenció que prestem hui en dia a la nostra salut bucodental tenen la seua traducció en les xifres d'utilització d'ortodòncia. Així, un estudi dut a terme per la Societat Espanyola d'Ortodòncia en 1998 indicava que un 3,5% de la població havia portat ortodòncia en algun moment de la seua vida.

Hui en dia, un de cada quatre espanyols han millorat el seu somriure gràcies a una ortodòncia, per la qual cosa en 20 anys s'ha passat d'un 3,5% a un 25%. Esta pujada inclou a més una altra dada important: el nombre d'adults que opta per este tractament s'ha multiplicat per tres.

L'ortodòncia ja no és cosa de xiquets 

El Doctor Ignacio Faus, de Clinicafaus , assegura que "gràcies a la innovació duta a terme en els últims 30 anys, els tipus d'ortodòncia que podem oferir als nostres pacients han canviat completament".

Encara que el tractament amb ortodòncia puga paréixer merament estètic, esta creença està molt allunyada de la realitat. Aconseguir l'oportú alineament de les dents, normalitzar la posició i la grandària del maxil·lar i la mandíbula i millorar la funció masticatòria és la millor garantia per a allargar la vida de la dentadura. La millora estètica és per tant una conseqüència, però no la causa del tractament amb ortodòncia.

Els convencionals "ferros" han donat pas a una àmplia gamma d'opcions que s'adapten a les necessitats concretes de cada pacient. Tal com explica el Doctor Faus, "hui en dia podem triar entre diferents tipus d'ortodòncia en funció de les nostres preferències respecte a l'estètica de l'aparell, el temps que dure el tractament i les nostres possibilitats econòmiques. És important -assegura Ignacio Faus- triar, no sols un bon tractament, sinó també un equip de professionals amb formació i experiència, ja que molts d'estos mètodes requereixen d'uns coneixements molt específics i tecnologia d'última generació per a aconseguir els resultats desitjats".

Ortodòncia invisible i ortondòncia lingual

L'ortodòncia invisible amb alineadors dentals oferix múltiples avantatges: estètica, comoditat i fàcil higiene. Es tracta d'una ortodòncia feta a mida, pel que el preu és superior al d'altres tractaments, però la possibilitat d'obtindre uns bons 

resultats sense necessitat de portar brackets fan d'esta opció la més demandada pels pacients: 4 de cada deu trien una ortodòncia invisible per a millorar el seu somriure i la seua salut bucodental.

Els pacients també poden optar per l'ortondoncia lingual, un sistema que adherix els brackets a la cara interna de les dents i els fa passar inadvertits. El Doctor Ignacio Faus explica que "en este cas es tracta de brackets fets a mida i , a causa de la posició en què es troben, el seu maneig és molt més complex, per la qual cosa requereix una major preparació per part del professional bucodental"

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats