L'oratge a Algemesí

L’Ajuntament d’Algemesí obri una borsa per a auxiliars de biblioteca

Edicte de l’Ajuntament d’Algemesí aprova la convocatòria i bases per a constituir una borsa de treball d’auxiliar de biblioteca
Algemesiweb | 08/02/2018

Per acord de la Junta de Govern Local en sessió celebrada el dia 19 de gener de 2018, es van aprovar les bases i la convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball d’auxiliars de biblioteca per a cobrir interinament una plaça vacant i altres possibles necessitats de personal interí. les persones interessades poden presentar les seues sol·licituds fins el dilluns dia 12 de febrer.

El procediment de selecció serà el concurs-oposició. Les bases íntegres de la convocatòria es troben publicades en la pàgina web municipal i en el tauler d’edictes de l’ajuntament. Pots trobar-les en esta direcció:

http://www.algemesi.es/sites/default/files/files/Personal/bases_publicar_en_la_web_0.pdf

Les instàncies per a formar part del procés selectiu aniran dirigides a l’Alcaldessa/Presidenta i podran presentar-se durant el termini de 5 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València. És a dir, les persones interessades poden presentar les seues sol·licituds fins el dilluns dia 12 de febrer.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats