L'oratge a Algemesí

La plaça Major acull la fira Outlet Algemesí el cap de setmana

Enguany participen 22 establiments de la nostra ciutat
Algemesiweb | 09/02/2018

Aquest cap de setmana, del divendres 9 al diumenge 11 de febrer, tindrà lloc una nova edició de la fira Outlet Algemesí. De nou, un total de 22 comerços de la ciutat exposaran els productes rebaixats en la plaça Major.

La fira Outlet Algemesí està organitzada l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Associació de Comerços i Serveis d'Algemesí, ACSA, i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç.

La inauguració tindrà lloc hui divendres a les 20 hores i estarà obert des de les 17.30 hores fins a les 21 hores. El dissabte l'horari serà de 10 a 21 hores, mentre que el diumenge només s'obrirà al matí, de 10 a 14 hores.

La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Palma Egido, ha assenyalat que es tracta d'una fira en la qual “els comerciants algemesinencs aprofiten per a tancar la temporada, al mateix temps que s'ofereix una possibilitat de compres per als consumidors de bons productes a preus atractius”.

Durant la fira s’instal·laran atraccions infantils, al temps que tots els comerços participants sortejaran regals entre els visitants.

Enguany estaran presents Carolina Bosch, Naturpes, Carmen i Noelia, Corsetería-lencería Eva, Carmen, Ninos moda infantil, Base Correxuta, Base Desmarque, Textil Tu Casa, Colchones Mivis, Artnatura, Toima, Mia Moda, Joieria Rellotgeria Folch, Decomob, Olga Cubells “La Manyeta”, Little Kings, Petit Comité Sabates i Complements, Marintima, La Canaleta, Monmenut i Xulaes moda infantil.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats