L'oratge a Algemesí

Puig destaca l"enorme" capacitat de creixement de les exportacions hortofructícoles valencianes

El president de la Generalitat ha assenyalat la importància d'enfortir les relacions amb les institucions alemanyes per a expandir els llaços amb el mercat germà
Algemesiweb | 09/02/2018

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que el sector de l'exportació agroalimentària valenciana té "una potència i una capacitat de creixement enorme". Així ho ha expressat en la seua visita a la fira hortofructícola Fruit Logistica 2018, que celebra a Berlín el seu vintè sisena edició, un certamen que Puig ha qualificat de "fonamental per al sector".

En la visita han recorregut els estands propis d'empreses valencianes, així com l'expositor de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, que agrupa, al seu torn, a diverses empreses de la Comunitat Valenciana.

Durant el recorregut, el cap de l'Executiu valencià ha ressaltat que "aquesta fira demostra la potencialitat enorme de la Comunitat Valenciana" en un sector en el qual les empreses valencianes estan mostrant la seua "vocació exportadora".

El president ha destacat el bon comportament pel que fa a les vendes a l'exterior, i ha recordat que "l'objectiu és continuar aquesta internacionalització, que està en l'ADN" de la Comunitat.

En aquest sentit, Puig ha recalcat que "hi ha nous mercats que també ací es disputen en aquesta fira i que són fonamentals", i s'ha referit al potencial que ofereixen els països asiàtics, com és el cas de Xina, on, com ha explicat, les exportacions agroalimentàries van créixer un 34% durant l'any passat.

A més, el cap del Consell ha incidit que, atès que les exportacions valencianes representen el 25% de les divises espanyoles, haurien de potenciar-se per part del Govern central inversions com les relacionades amb el Corredor Mediterrani, una infraestructura "fonamental" per a augmentar la rapidesa dels moviments comercials i fomentar "la capacitat d'estar permanentment en el centre d'Europa".

Fruit Logistica 2018

La fira internacional Fruit Logistica és un dels certàmens del sector hortofrutícola més importants a nivell mundial. En el seu vintè sisena edició reuneix a al voltant de 3.000 expositors de més de 84 països i té una previsió de 80.000 visitants.

La fira és un punt de trobada d'empreses productores, importadores, comercialitzadores, de transport, logística i emmagatzematge, embalatge i etiquetatge, tecnològiques i de comunicació del sector.

Enguany 90 empreses valencianes tindran representació en l'esdeveniment, 30 d'elles agrupades dins de l'estand de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats