L'oratge a Algemesí

L’Escola Pia obri les seues portes de bat a bat

El col·legi Sant Josep de Calassanç d’Algemesi celebrarà el pròxim 23 de febrer una jornada de portes obertes
E.P.A | 10/02/2018

Perquè som conscients que educar els infants és una oportunitat i un repte, i que per tal de decidir on es desenvoluparà aquesta tasca mai no sobren els arguments,la vesprada del proper divendres 23 de febrer el col·legi Sant Josep de Calassanç celebrarà la seua jornada de portes obertes.

Una immillorable oportunitat per tal de conéixer de primera mà les instal·lacions i el serveis que ofereix el centre, però sobretot una bona ocasió per a assabentar-sede quina és proposta didàctica i pedagògica sobre la qual s’assenta el programa i l’estructura educativa del centre.

El col·legi Sant Josep de Calassanç d’Algemesi celebrarà el pròxim 23 de febrer una jornada de portes obertes

Per tal de proporcionar una atenció acurada a tota la gent que hi assistisca s’han programat dos torns de visites (el primer, de 15.15 a 16:45h, i el segon, de 17:30 a 19h) en els quals a més de realitzar un recorregut pels espais més significatius del col·legi, s’informarà de com s’articula la proposta educativa del centre (sistema d’aprenentatge, model lingüístic, projectes en els quals es participa...) i de quins serveis complementaris s’ofereixen (menjador, extraescolars...), a més, s’atendran totes les preguntes o dubtes que s’hi plantegen.

Durant la visita hi ha programats uns tallers per tal d’atendre els xiquets i xiquetes que acompanyen els adults.

E.P.A. Escola Pia d’Algemesí

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats