L'oratge a Algemesí

Més Algemesí demana que Algemesí siga seu de la MICE en 2019

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu, MICE, s’està duent a terme a 19 poblacions valencianes fins el 24 de febrer
Algemesiweb | 12/02/2018

Des de M+S ALGEMESÍ s’ha presentat una moció per tal d’oferir a Algemesí com una de les seus de la 7a edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu, MICE . Amb esta proposta volen contribuir a educar a la joventut en la cultura audiovisual i que els estudiants algemesinencs aprenguen a analitzar críticament els productes audiovisuals que consumeixen.

Del 10 al 24 de febrer tindrà lloc a Dénia, Callosa de Segura, Biar, Pedreguer, Benifaió, Sueca, Benetússer, l'Eliana, Sant Mateu, Vila-real, Aras de los Olmos, Bonrepòs i Mirambell, Sagunt i Port de Sagunt, València, Elx, Alacant, Gandia i Castelló de la Plana la “Mostra Internacional de Cinema Educatiu” que organitza l'Associació Cultural Jordi el Mussol amb la col·laboració de Conselleria d’Educació i Cultura i el patrocini de diverses empreses.

Aquest 2018, s'espera acollir al voltant de 30.000 assistents a les 19 seus que estendran el festival per tot el territori valencià. És un festival que neix des de l’àmbit educatiu i està adreçat a xiquets i joves que per una banda són els realitzadors de les produccions audiovisuals -provinents de molts països- i per altra son els espectadors assistents.

Més Algemesí demana que Algemesí siga seu de la MICE en 2019 

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) fa 6 anys que començà a caminar i s’ha convertit en un referent per al sector audiovisual de tot l’Estat. És l'únic festival dedicat a la cinematografia des del vessant educatiu, una exclusivitat que li ha valgut el reconeixement internacional.

“Donat que l’objectiu principal del MICE no és ensenyar als alumnes a fer o a produir material audiovisual, sinó afavorir el coneixement i lectura del llenguatge audiovisual a l'aula ens sembla que acollir aquesta Mostra a Algemesí servirà als nostres docents per a la seua important tasca educativa, per a reforçar l'educació audiovisual, per a treballar per una "alfabetització" en el codi audiovisual” expliquen des de Més Algemesí.

Pretenen afavorir que els i les joves d’Algemesí s’ensenyen, no sols a escriure un missatge audiovisual des de la vessant artística, sinó a analitzar-lo críticament des de qualsevol disciplina. “La MICE pot servir per a que els ciutadans que en el futur tindran el destí d’Algemesí en les seues mans siguen, gràcies al coneixement del codi mediàtic, més lliures i menys controlables, siguen més democràtics a l'hora de triar les coses i, sobretot, menys manipulables”.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats