L'oratge a Algemesí

Algemesí entra a forma part de la xarxa VIOGEN contra la violència de gènere

L’Ajuntament va firma el protocol contra la violència de gènere el passat divendres
Algemesiweb | 13/02/2018

L’Ajuntament d’Algemesí forma part des del passat divendres del Sistema de Seguiment Integral en els casos de Violència de Gènere (Sistema VioGén). Un sistema de la Secretaria d'Estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior que es va posar en funcionament el 26 de juliol del 2007, en compliment de l'establit en la Llei Orgànica 1/2004, de 28 de desembre, "de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere", sent els seus objectius:

Viogen pretén aglutinar a les diferents institucions públiques que tenen competències en matèria de violència de gènere. També busca integrar tota la informació d'interès que s'estime necessària i fer predicció del risc atenent al nivell de risc, realitzar seguiment i protecció a les víctimes en tot el territori nacional

Algemesí entra a forma part de la xarxa VIOGEN contra la violència de gènere 

Altra de les pretensions del protocol és efectuar una labor preventiva, emetent avisos, alertes i alarmes, a través del "Subsistema de Notificacions Automatitzades", quan es detecte alguna incidència o esdeveniment que puga posar en perill la integritat de la víctima.

Com a objectiu principal es vol establir una xarxa que permeta el seguiment i protecció de forma ràpida, integral i efectiva de les dones maltractades, i dels seus fills i filles, en qualsevol part del territori nacional.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats