L'oratge a Algemesí

Les Corts reben a les societats musicals valencianes

La visita se celebra per a commemorar els 50è aniversari de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana
Algemesiweb | 13/02/2018

Les Corts Valencianes han rebut a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per a commemorar el 50è aniversari d'esta importantíssima entitat valenciana. El President de la cambra, Enric Morera, ha volgut reunir hui a l'hemicicle a l'actual president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, als ex presidents de la federació, als directors i directores de les diferents agrupacions artístiques i als presidents i presidentes comarcals per a sumar-se així a les celebració del mig centenari de vida de la gran casa comuna de les societats musicals valencianes.

El President de les Corts ha destacat el poder vertebrador, instructor, cultural i identitari que suposen les societats musicals, "tan presents en tota la geografia valenciana, amb una implantació social tan important i que ha fet que els valencians i valencianes comptem amb un reconeixement internacional de ser una terra de músics". Per eixe motiu, el President del parlament valencià ha volgut felicitar a la FSMCV "pels seus 50 anys de vida, que són 50 anys d'èxits, de creixement, d'implantació, de defensa de la cultura, de les tradicions i dels nostres valors i desitge que continue esta tasca per molts anys més".

Les Corts reben a les societats musicals valencianes

En l'acte, celebrat a l'hemicicle de les Corts, ha intervingut també el president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, qui ha defensat el paper de les societats musicals, que sempre han sabut estar a l'avantguarda, mentre que en representació dels presidents i presidentes comarcals, on s'agrupen totes les societats musicals, ha parlat la presidenta més veterana, Diamar Ramón, qui porta 14 anys al front de la secció comarcal de la Vall de Càrcer.

En la recepció també han participat els directors i directora de la Banda de Dones, de la Jove Banda Simfònica, la Jove Orquestra Simfònica de la federació com també els treballadors i treballadores de l'entitat. També han assistit a la trobada representants de tots els grups parlamentaris de les Corts.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats