L'oratge a Algemesí

L'Ajuntament d'Algemesí presenta un nou servei de vigilància del terme amb drons

El consistori compta ja amb els permisos per a iniciar la vigilància del terme amb drons
Algemesiweb | 05/12/2017

L’Ajuntament d’Algemesí presenta hui, dimarts 4 de desembre, el nou servei de vigilància del terme municipal amb drons. Este nou servei ja compta amb tots els permisos pertinents per a iniciar els vols de vigilància que pretén controlar els possibles robatoris al nostre terme municipal. Aquest nou servei és el resultat del treball conjunt entre el consistori, Copal i la Universitat Politècnica de València.

La fase de proves del projecte es va iniciar en octubre de l’any passat i ja ha arribat a la seua finalització. Un any amb proves realitzades pel professor de la Universitat Politècnica de València, Israel Quintanilla, arriben finalment al seu objectiu. Aquest no és altre millorar el radi d'acció dels cotxes de la patrulla rural amb aquestes aeronaus lleugeres.

Ahir al matí es van presentar en Algemesí els primers resultats del programa de vigilància del terme municipal que s’ha dut a terme en la Universitat Politècnica de València. La primera fase del projecte que du a terme el professor de la Universitat Politècnica de València, Israel Quintanilla, ha finalitzat.

L'Ajuntament d'Algemesí presenta un nou servei de vigilància del terme amb drons 

L'Ajuntament d'Algemesí i la Universitat Politècnica de València van signar a finals mes de febrer 2015 un acord per a iniciar un projecte sobre vigilància dels camps mitjançant aeronaus per control remot. Des d'aquest moment el departament d'informàtica de sistemes i computadores i el departament d'enginyeria cartogràfica de la UPV han treballat amb representants de la Cooperativa d'Algemesí i la policia local per a tenir un complet mapa del terme municipal i les seues necessitats de vigilància en les temporades més sensibles de recollida de cultius com la taronja o el caqui.

La fase de recerca va finalitzar en octubre de 2016 i els tècnics i va determinar la classe d'aeronau i de càmera a utilitzar per a dur a terme aquest treball, així com l'anàlisi del terme municipal. Amb aquest coneixements i durant aquest any s’han pogut dur a terme proves més concretes.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats