L'oratge a Algemesí

La Generalitat posar en marxa el primer pla d’ajudes a la producció ecològica

Agricultura té previst destinar un total de 250.000 euros per a la concessió de subvencions
Algemesiweb | 04/01/2018

La Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural té previst destinar un total de 250.000 euros per a la concessió de subvencions destinades a programes i projectes educatius i de formació i divulgació d'estratègies de dinamització agroecològiques a la Comunitat Valenciana.

Aquestes ajudes aniran destinades a donar suport a projectes formatius, de sensibilització i de divulgació de la producció ecològica en la comunitat educativa i en la societat en el seu conjunt, que promoguen valors i actituds capaces de generar una cultura del consum ecològic i responsable compromesa amb la lluita contra el canvi climàtic, així com amb la transició cap a un nou model agroalimentari incloent, equitatiu i sostenible.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat les bases reguladores d'aquestes ajudes que s'emmarquen en l'I Pla Valencià de la Producció Ecològica que té per objecte fomentar el trànsit cap a sistemes de producció més sostenibles i ecològics per a obtenir productes agroalimentaris de major qualitat i sense residus, per a atendre les necessitats dels ciutadans i de mercats, que gaudeixen d'una diferenciació garantida, i que cerquen una alimentació segura, sana i sostenible.

La Generalitat posar en marxa el primer pla d’ajudes a la producció ecològica

Les subvencions es divideixen en dues modalitats diferents, la primera d'elles subvencionarà projectes que promoguen processos educatius i activitats pedagògiques per a treballar els objectius d'un consum ecològic i responsable en els centres escolars i la segona de les modalitats està dirigida a recolzar aquelles intervencions orientades a la sensibilització de la societat en el seu conjunt, o determinats sectors, que promoguen i augmenten la conscienciació i el compromís ciutadà solidari amb el consum ecològic.

La quantia dels fons previstos en la corresponent convocatòria per a la primera de les modalitats serà del 70% i per a la segona d'elles el 30%. Aquestes ajudes podran ser sol·licitades per entitats associatives agràries, associacions, fundacions i empreses del sector agroalimentari.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats