L'oratge a Algemesí

El Consell aprova la creació de la plataforma tecnològica Qualiment

L'objectiu d'esta lab agroalimentària és reforçar a la Comunitat Valenciana com referent en la producció sostenible d'aliments saludables i de qualitat
Algemesiweb | 07/01/2018

El comité de seguiment del Consell per a l'Estratègia d'Especialització Intel·ligent (RIS3) de la Comunitat Valenciana ha aprovat per unanimitat la creació de la plataforma tecnològica o lab agroalimentària Qualiment, proposta per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

La plataforma tecnològica Qualiment sorgix amb l'objectiu de reforçar a la Comunitat Valenciana com referent en la producció sostenible d'aliments saludables i de qualitat, tenint en compte factors econòmics, mediambientals i un ús adequat dels recursos naturals. De fet, la producció d'aliments sostenibles, segurs, saludables i de qualitat és un dels quatre eixos de la RIS3 valenciana.

La lab agroalimentària inicia el seu camí amb quatre entitats de les quatre hèlices de la innovació: empreses (Fedacova i Federació de Cooperatives Agroalimentaries de la Comunitat Valenciana); centres de coneixement (IVIA, AINIA, IATA i universitats públiques valencianes); societat, a través de les associacions de consumidors, i Administració (Direcció General de Desenvolupament Rural i PAC i Ivace).

El sector agroalimentari valencià té una gran importància social i ambiental, ja que més del 60% del territori està lligat a la producció agrària. A més, és líder a la Comunitat Valenciana en aportacions al PIB del sector industrial, exportacions i en creació d'ocupació. Així mateix, la indústria agroalimentària representa aproximadament un 9% del total de les empreses industrials, un 20% de les exportacions, un 13% de l'ocupació industrial i un 16% de la xifra neta de negocis

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats