L'oratge a Algemesí

Sanitat activa el nivell alt o taronja per calor a la Ribera Alta

S'ha activat l'alerta taronja en la Ribera Alta,La foia de Bunyol,L'horta Sud,La Costera,La Vall d'albaida i La Canal de Navarrés
Algemesiweb | 07/08/2017

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, segons les prediccions del Centre d'Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM), ha activat el nivell alt o taronja (temperatures que podrien superar els 39º) en algunes zones de les comarques de la Foia de Bunyol, La Canal de Navarrés, La Ribera Alta, L'Horta Sud, La Costera i La Vall d'Albaida. 

L'alerta s'activa en les zones climatològiques 15, 16 i 17. Els municipis que corresponen a la zona climatològica 15 són els següents: Alboraig, Bicorb, Bunyol, Dosaigües, Macastre, Millars, Énguera, Quesa, Torís i Yátova.La zona climatològica 16 comprèn els municipis d'Alberic, Alcàsser, Alfarb, Algemesí, Alginet, Alzira, Anna, Benicull de Xúquer, Benimodo, Benimuslem, Bolbait, Carcaixent, Carlet, Catadau, Xella, Énguera (poble i Est), Guadassuar, L'Alcúdia, Llombai, Massalavés, Montroi, Montserrat, Navarrés, Picassent, Real de Montroi, Sumacàrcer i Tous. 

Per la seua banda, la zona climatològica 17 està compresa pels municipis d'Alcàntera de Xúquer, Alcúdia de Crespins, Antella, Barxeta, Bellús, Beneixida, Canals, Càrcer, Cerdà, Cotes, Estubeny, Gavarda, el Genovés, L'Ènova, La Granja de la Costera, La Pobla Llarga, Llanera de Ranes, Lloc Nou del Fenollet, La Llosa de Ranes, Manuel, Novetlé, Rafelguaraf, Rotglà i Corberà, Sallent, Senyera, Torrella, Vallés, Vilanova de Castelló i Xàtiva.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats