L'oratge a Algemesí

El Consorci de la Ribera presenta un nou programa de visites guiades gratuïtes

"PARATGES" és un programa de visites guiades gratuïtes a Paratges Naturals i zones de gran valor ambiental de la comarca de la Ribera de Xúquer
Algemesiweb | 04/10/2017

El Consorci de la Ribera ha fet públic el nou programa turístic “Paratges” amb el qual es pretén commemorar l'any Internacional del turisme sostenible. "Paratges" donarà l'oportunitat perfecta per conéixer la Ribera durant la tardor. Les persones que se sumen al programa podran realitzar visites a tot tipus de paratges naturals i rutes ambientals, amb una dificultat baixa o mitjana aptes per a qualsevol tipus de persona.

El programa consta de 14 dies de rutes (al matí) repartits en 7 caps de setmana des del 14 d'octubre fins al 3 de desembre. L'hora d'inici de la ruta serà a les 10:00 h de matí des de la porta de l'ajuntament corresponent i finalitzarà a la 13:30.

Els paratges a visitar es troben dins dels municipis de: El Perelló, Corbera, Catadau, Alfarb, Sollana, Sumacàrcer, Algemesí, Manuel, Llombai, Llaurí, L'Alcúdia, Favara, Alzira i Riola.

Aquestes visites guiades són totalment gratuïtes i és imprescindible realitzar una prèvia inscripció. Es recomana portar: calçat adequat per caminar, gorra, repel·lent de mosquits, aigua i alguna cosa per menjar.

En aquestes visites es podrà viure l'experiència d'entrar a una cova, conéixer llegendes de les muntanyes, passejar amb barca, aprendre tècniques de pesca, visitar forns de calç, descobrir primitives restes arqueològiques, antics aljubs i aprendre els orígens dels ecosistemes de llacs naturals de la Ribera.

El Consorci de la Ribera presenta un nou programa de visites guiades gratuïtes 

Aquesta iniciativa està organitzada pel Consorci de la Ribera, format per les Mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa i patrocinat per l'Agència Valenciana de Turisme, València Turisme i la Diputació de València. Amb la col·laboració dels ajuntaments d'Alfarb, Algemesí, Alzira, Catadau, Corbera, Favara, L'Alcúdia, Llaurí, Llombai, Manuel, Riola, Sollana, Sumacàrcer i El Perelló.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats