L'oratge a Algemesí

Es duplica la grip en la Comunitat Valenciana

La grip afecta sobre tot a xiquets i xiquetes menors de 14 anys
Algemesiweb | 09/01/2018

La taxa de grip a la Comunitat Valenciana en l'última setmana de 2017 pràcticament s'ha duplicat respecte al registre dels set dies anteriors, en passar d'una taxa d'incidència de 105 a 200,1 casos per cada 100.000 habitants, encara que es manté per sota de la mitjana estatal de 208 casos.

Segons l'últim informe del sistema de vigilància de la grip de la Conselleria de Sanitat, que analitza les dades del 25 al 31 de desembre, la grip està afectant sobretot a menors de 14 anys i el 95,95 % dels casos estudiats correspon a persones que no havien sigut vacunades. A partir de 42,4 casos cada 100.000 habitants, la grip ja es considera epidèmia.

Es duplica la grip en la Comunitat Valenciana 

Mentre en aquesta mateixa setmana de l'any anterior, la taxa d'incidència superava en poc els 50 casos per 100.000 habitants, a final de 2017 han sigut més de 200 perquè "s'ha avançat" la grip, segons Sanitat, que ha recordat que el bec en la temporada passada es va donar a la fi de gener, en la quarta setman

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats