L'oratge a Algemesí

9 exposicions i nombroses activitats en el Dia dels Museus al Museu de la Festa

El Museu de la Festa celebra el Dia Internacional dels Museus
Algemesiweb | 17/05/2017

El Museu de la Festa d'Algemesí celebra el dia internacional dels Museus el 18 de maig amb 9 exposicions i diverses activitats que s’han programat durant estos dies. Entre els actes a celebrar destaquen el concert de primavera del Centre Professional de Música i Dansa Joan Baptista Cabanilles, mentre que aquest dijous i el dissabte es duran a terme visites guiades a l'exposició temporal d'indumentària “Ritus de pas”.

Entre les exposicions que el Museu de la Festa ofereix aquest mes 4 són permanents i 5 temporals. Les cinc temporals obertes al públic en aquests moments són la mostra d'indumentària Ritus de Pas, “Guastavino&Co. La reinvenció de l'espai públic en Nova York”, “La dóna treballadora” de Fotoaficionats Algemesí, la mostra de pintures i escultures de Carmen Valle “Allò que no s’oblida” i les obres seleccionades del concurs de fotografia de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Les quatre permanents, el que significa que es poden visitar durant tot l’any, destaquen la de la Festa de la Mare de Déu de la Salut, Patrimoni de la Humanitat; escultures ceràmiques de Manuel Caballero de la Processó de la Mare de Déu, la Setmana de Bous i la Llacuna del Samaruc.

Mostres pictòriques previstes

Al llarg d'aquest mes de maig està prevista la inauguració de les mostres pictòriques “Històries de Baasneere”, de Xavi Ferragut. Al mateix temps el Museu acollirà les activitats del Premi Nacional de Pintura Ràpida que organitza la Caixa Rural d'Algemesí el dissabte 27 de maig.

En el mes de juny està prevista la presentació de l'espectacle d’Algadins Grups de Danses “Rima i ritme”, la celebració de la trobada de persones amb cognom Girbés, l'actuació de Maduixa Teatre amb l'espectacle “Mulier” i la inauguració d'una exposició pel vintè aniversari de la Nova Muixeranga.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats