L'oratge a Algemesí

Comencen les classes en octubre amb canvis d’horaris en algunes escoles d’Algemesí

Ribalta i Verge del Pilar instal·len la jornada continuada i Cervantes canvia horaris respecte a l’any passat
Algemesiweb | 06/10/2017

Finalitzada la setmana de Bous i iniciat el mes d’octubre també s’inicien els horaris que les escoles mantindran fins el mes de maig. Enguany les escoles Ribalta i Verge del Pilar d’Algemesí comencen l’horari intensiu tal i com van votar i els va concedir la conselleria. El nou horari dels alumnes d’estes escoles serà de 9 a 14 hores i són les primeres en incorporar l’horari intensiu en la nostra ciutat.

També canviaran d’horari els xiquets del Ceip Cervantes, tot i no incorporar la jornada intensiva si que hi ha un canvi significatiu al seu horari, enguany comencen les classes a les 9 i acabaran a les 12:30 de dilluns a dijous. Per la vesprada de dilluns a dijous els xiquets i xiquets d’este centre educatiu tindran classes de 15 a 16:30 hores. El divendres l’horari del centre serà de 9 a 14 hores.

Votacions en Ribalta i Verge del Pilar

Segons les dades aportades per la Conselleria d’Educació el 69’29% de les famílies del Ceip Ribalta van acordar la implantació d’esta jornada. Per un percentatge superior ho van decidir els pares i mares del Ceip Verge del Pilar, situat al barri del Carrascalet, ja que aprovaren la jornada per un 85’1% del cens. El nou horari del Ceip Cervantes no va ser consultat als pares però si va comptar amb el vist i plau pel Consell Escolar i va ser ratificat per la Conselleria d’Educació.

En el curs 2016-2017 han aplicat esta jornada continuada 307 centres en tota la Comunitat Valenciana i enguany en seran més de 500.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats