L'oratge a Algemesí

La Diputació impulsa el talent dels joves valencians a través de les beques de postgrau

Es reuneixen en el Centre Cultural La Beneficència a alcaldes, representants municipals, tutors i becaris, per a posar en valor el seu programa de Retenció del Talent
Algemesiweb | 07/10/2017

La Diputació de València ha impulsat enguany 222 projectes innovadors a través de les beques de postgrau del programa de Gestió i Retenció del Talent. Per a posar-los en valor, la institució provincial ha organitzat una jornada en el Centre Cultural La Beneficència, al que han assistit alcaldes i representants municipals, així com tutors i becaris del programa.

“El més important és que es poden crear noves oportunitats i que el talent jove es puga revertir a la societat”, ha assenyalat el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, qui ha assegurat que aquest programa “és un dels que em sent més orgullós, ja que permet compartir el talent, especialment davant una realitat tan complexa com l'actual, en la qual es necessiten perfils interdisciplinaris”.

La Diputació impulsa el talent dels joves valencians a través de les beques de postgrado

Per la seua banda, el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, ha incidit en la necessitat de fer projectes forts “perquè puguen tenir continuïtat en el futur”. De fet, des de l'àrea es treballa en la creació d'una xarxa de talent amb els municipis i les empreses, així com en l'obtenció de finançament europeu per al seu desenvolupament. En la convocatòria d'enguany són 222 els projectes que s'estan implantant en municipis valencians en àrees com la transparència o la innovació.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats