L'oratge a Algemesí

Gran oferta cultural de les Arts i les Ciències per al pont de desembre

El complex de divulgació amplia horari i activitats del 6 al 10 de desembre
Algemesiweb | 06/12/2017

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha ampliat horaris i activitats durant aquest pont de desembre, amb més sessions diàries dels tallers científics y visites guiades en el Museu de les Ciències, així com projeccions en l’hemisfèric. En l’umbracle es pot visitar l’exposició del 'Paseo del Arte Interval'.

El Museu de les Ciències obri els dies 6, 7, 8, 9 i 10 de desembre des de les 10.00 hores fins a les 19.00 hores. Durant aquests dies, es programen els següents tallers de 'Ciència a escena': tots els dies, 'Màgia Química' a les 11.30 hores, 'Fred, fred' a les 17:15 hores i 'Horror al buit' a les 16 hores.

El taller 'Científic per un dia' està programat tots els dies a les 12.30 hores. L'entrada al taller és de 3,50 euros per persona sense necessitat de comprar l'entrada al Museu. Es tracta de demostracions en les que, guiades pels animadors científics, el públic participa en experiments en directe entorn als canvis d'estat, el concepte de pressió i diverses reaccions químiques.

Gran oferta cultural de les Arts i les Ciències per al pont de desembre 

Durant aquests dies també es programen visites guiades en les exposicions 'Els Nostres Dinosaures' i 'Spinosaurus. El gegant perdut del Cretaci' a les 11.00 hores, 13.00 i 16:30 hores. A més, hi ha visites guiades gratuïtes a l’exposició 'Una autopista darrere l'endoll'. L’oferta es completa amb el 'Teatre de la Electricitat', 'Simulador Espacial' o 'Cub de Projecció Infinita', en la mostra 'Gravetat Zero', entre altres propostes.

Per als més xiquets, en el Museu de les Ciències s’amplien el número de sessions del 'Espai dels Xiquets' des de les 11 fins les 19 hores, i experiència 'FRATO'; de 11 a 19:00 hores, amdues activitats s’inclouen en la entrada general al Museu.

Programació infantil

En la programació infantil de la Ciutat de les Arts i les Ciències, destaca la nova pel·lícula de l’hemisfèric 'Robinson Crusoe 3D': animació infantil en cine digital 3D que presenta les increïbles aventures d'un nàufrag i la seua convivència amb els habitants de l’exòtica illa de la que intenta escapar. Hi ha sessions el dijous 7 i el divendres 8 a les 11 hores; el divendres a les 19 hores, i el dissabte 9 i el diumenge 10 a les 12, 17 i 19 hores.

Gran oferta cultural de les Arts i les Ciències per al pont de desembre 

L’hemisfèric amplia també horaris amb sessions des de les 11 fins les 20 hores. Els espectadors poden elegir tots els dies entre les següents projeccions: les pel·lícules IMAX 'L' Oceà Secret de Jean-Michel Cousteau', 'Viatge a espai. Pròxima parada: Mart', 'America Wild. Parc Naturals' o cine digital 3D amb 'Caminant entre Dinosaures: Planeta prehistòric 3D'.

En el Passeig de l'Art de l’umbracle destaca l’exposició 'Interval', de lliure accés, formada per nou escultures de formigó armat i acer de l’artista Ruud Kuijer. En aquest mateix espai, en l’umbracle, els visitants poden disfrutar de forma gratuïta del 'Jardí d’astronomia', que reunix mòduls interactius sobre el Sol i la Lluna

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats