L'oratge a Algemesí

Josep Antoni Domingo pronuncia una conferència sobre la Basílica de Sant Jaume

La conferència està programada per a esta vesprada al mateix temple
Algemesiweb | 13/02/2018

L’historiador Josep Antoni Domingo exposarà esta vesprada a la Basílica de Sant Jaume la història de la fundació de la Basílica de Sant Jaume. L’acte, promogut per l’associació d’Ames de Casa Tyrius d’Algemesí tindrà lloc en la mateixa basílica a les 17 hores.

La Basílica Menor de Sant Jaume, és bé d'interès cultural, segons consta en la fitxa BIC's de la Direcció General de Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, des del 18 de gener de 1999.

Josep Antoni Domingo pronuncia una conferència sobre la Basílica de Sant Jaume 

L'església va ser construïda entre 1550 i 1582 per Domènec Gamieta i comptà amb la col·laboració de Juan d'Alacant i Juan Matalí. La Basílica Menor de Sant Jaume i el seu entorn van ser proposats i catalogats com a bé d'interès cultural, per la seva gran riquesa històrica i arquitectònica en l'any 1980.

Jose Antoni Domingo és historiador i durant 20 anys també ha ostentat el títol de Cronista d’Algemesí. Durant la seua trajectòria com ha historiador ha estudiat en profunditat la història de la nostra ciutat des dels seus orígens fins a l’actualitat. Recentment ha publicat tres llibres dedicats a l’època prèvia a la II República Espanyola, a la República i a la repressió franquista a la nostra localitat. També són molt reconegudes les seues obres dedicades a les festes de la Mare de Déu d’Algemesí.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats