L'oratge a Algemesí

El Servef obri la inscripció per a optar a 202 cursos per a aturats

Les persones aturades poden inscriure's en els cursos a través de la plataforma GVA Autoservef o en les oficines, sol·licitant cita prèvia
Algemesiweb | 12/05/2017

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació ha obert el termini per a inscriure's en algun dels 202 cursos per a aturats que enguany s'oferiran en els seus centres de formació propis.

D'aquesta manera, les persones aturades ja poden consultar en la consultar els cursos als quals enguany poden optar i inscriure’s a través de la plataforma AutoServef o en les oficines d'ocupació sol·licitant cita prèvia. A aquests cursos s'afegiran en breu els que realitzen les entitats col·laboradores, també subvencionats pel Servef.

El Secretari Autonòmic d'Ocupació ha destacat que, enguany, s'ha incrementat l'oferta de cursos en centres propis "per a atendre al màxim possible de ciutadans que volen millorar la seua ocupabilitat". Així, ha detallat que s'oferiran 202 accions enfront dels 158 del passat any que permetran que 3.030 aturats "milloren la seua qualificació professional per a exercir una ocupació adequada a les necessitats del mercat de treball i estimular la seua inserció laboral".

Nomdedéu ha informat que pràcticament totes les accions formatives que s'ofereixen permeten que els alumnes obtinguen un certificat de professionalitat que els "acredita en l'acompliment de la seua professió". Així mateix, ha afegit que enguany el Servef permetrà en algunes especialitats determinades als alumnes que, per alguna raó, han hagut d'abandonar un curs de formació sense finalitzar, puguen realitzar els mòduls que els falten i obtenir així el certificat.

D'altra banda, el responsable d'Ocupació ha destacat que el Servef ha programat cursos de formació més concordes amb les necessitats del teixit productiu valencià. També ha recordat que el Servef, junt a la Conselleria d'Educació i grans empreses valencianes ha engegat un grup de treball per a detectar aqueixes necessitats formatives que reclamen les empreses valencians. En aquest sentit, Nomdedéu ha anunciat que en aquesta programació de cursos ja s'arrepleguen alguna de les seues demandes, com la de soldadors, una de les professions que més estan sol·licitant des de les empreses valencianes.

De la mateixa manera, Nomdedéu ha detallat que s'ofereixen cursos dels anomenats "nous sectors econòmics". Així, ha al·ludit a l'ocupació blava, que agrupa a totes les noves professions relacionades amb les activitats nàutiques i que enguany s'oferirà en diferents accions formatives en el Centre de Catarroja o l'ocupació verda, un nou nínxol de mercat de treball i que pot suposar una nova oportunitat laboral para les persones aturades de la Comunitat. Per a això, s'han incrementat les accions formatives d'instal·lacions solars, energies renovables, etc.

Cal recordar que aquesta és solament una part de la formació que ofereix el Servef a les persones aturades ja que, posteriorment, es publicaran també els cursos que realitzaran les entitats col·laboradores que ampliaran fins als més de 15.000 les persones beneficiàries.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats