L'oratge a Algemesí

La Diputació invetirà 675.000 euros per a formació i ocupació jove

Dival Garantia Juvenil desenvoluparà itineraris per a la millora de la formació i ocupació
Algemesiweb | 07/08/2017

L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, posarà en marxa el programa Dival Garantia Juvenil, pel qual es duran a terme en accions d'atenció, orientació, formació i qualificació destinades a joves entre 16 i 30 anys.

Aquest projecte, que es durà a terme en coordinació amb l'àrea de Cooperació Municipal de la Diputació, compta amb un pressupost de 674.497,16 €, subvencionat en un 91,89% per Garantia Juvenil, una iniciativa del Fons Social Europeu que pretén facilitar l'accés dels joves al món laboral.

El president de la Diputació i del Consell d'Administració de Divalterra, Jorge Rodríguez, l'acceptació de la subvenció de la Unió Europea per al desenvolupament d'aquest programa.

Dival Garantia Juvenil

El programa formatiu beneficiarà a 270 persones d'entre 16 i 30 anys registrades en el Sistema de Garantia Juvenil i que es troben en situació de desocupació i no estiguen integrades en els sistemes d'educació o formació.

El director de l'àrea de Promoció Econòmica, Josep Melero, ha informat que “l'objectiu del programa és atorgar la formació i qualificació que millor s'adapta tant als alumnes com a les necessitats del mercat laboral, amb la finalitat de generar llocs de treball de qualitat”.

Itineraris

Els itineraris formatius previstos per 2018 són: Confecció i publicació de pàgines web, Serveis per al Control de la plaga, Atenció sociosanitària a persones al domicili, Gestió de repoblacions forestals i tractaments selvícoles, Promoció turística local i informació al visitant, Agricultura Ecològica, Anglés atenció al públic, Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals i Dinamització d'activitats de temps lliure, educatiu infantil i juvenil.

El programa acollirà joves de tots els municipis de la província de menys de 50.000 habitants, per tant Algemesí podria estar inclosa en esta iniciativa de la Diputació. Està previst que cada acció formativa es desenvolupe en dues edicions i que en total arribe a 270 joves repartits en 18 cursos de 15 alumnes cadascun. Un total de 14 cursos permetran l'obtenció del certificat de professionalitat.

La Diputació invetirà 675.000 euros per a formació i ocupació jove 

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l'accés dels joves al mercat de treball. A Espanya s'emmarca en l'estratègia d’Emprendiment Jove aprovada al febrer de 2013 pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

La recomanació sobre la Garantia Juvenil estableix que els joves puguen rebre una oferta d'ocupació, d'educació o formació després d'haver finalitzat els seus estudis o quedar aturats.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats