L'oratge a Algemesí

L'Ajuntament d'Algemesí, ACSA i EMPAL inicien el Pla de Dinamització Econòmica d'Algemesí

Les associacions de comerciants i empresaris gestionaran l'oficina econòmica local que impulsarà la creació d'empreses i ajudarà al creixement econòmic
Algemesiweb | 11/11/2017

L'Ajuntament d'Algemesí ha signat un conveni amb les entitats empresarials locals, Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí (ACSA) i l’Agrupació d’Empresaris d’Algemesí (Empal) per a executar el Pla de Dinamització Econòmica de la ciutat. El Pla és el resultat d’un projecte dut a terme per la Universitat de València, juntament amb el consistori, i les dues associacions empresarials.

L'Ajuntament d'Algemesí invertirà 100.00 euros a engegar aquest pla, a més de 50.000 euros en la millora dels polígons industrials. A través d'aquest conveni, ACSA rebrà 26.400 euros i EMPAL 33.600 euros per les despeses del personal tècnic responsable d'administració i les despeses del personal tècnic de gestió respectivament.

En el desenvolupament del pla s'han implicat tots els grups polítics municipals per a constituir una taula de seguiment, que permetrà analitzar la seua evolució i el compliment de les seues finalitats. El treball que duran a terme ACSA i EMPAL consisteix a crear una oficina econòmica local que preste serveis i assessorament als comerciants, empresaris i emprenedors locals, detectar problemes i necessitats del teixit econòmic local, recolzar a les empreses per a millorar la seua capacitat competitiva, així com impulsar la consolidació empresarial i el creixement.

L'Ajuntament d'Algemesí, ACSA i EMPAL inicien el Pla de Dinamització Econòmica d'Algemesí 

La regidora de Comerç, Indústria i Promoció Econòmica, Palma Egido, ha destacat que ACSA i EMPAL “són entitats locals que representen a les empreses locals i compten amb la suficient experiència en dinamitzar el comerç i el teixit empresarial, per tant són els indicats per a portar a la pràctica el treball diari”.

L'alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano, ha assegurat que les institucions públiques “han d'arreplegar les inquietuds dels ciutadans, i en aquest cas volem convertir la crisi en una oportunitat per a resoldre els problemes econòmics i establir les línies del futur econòmic de la ciutat”.

La presidenta de ACSA, Gema Carrasco, ha assenyalat que “la unanimitat amb què ix aquest pla de treball per part d'associacions i partits polítics ofereix una oportunitat única per a treballar pel desenvolupament de la ciutat”.

Per la seua banda, el president de EMPAL, Juan Carlos Ferragud, considera que el comerç i la indústria “han de servir de motor de l'economia local, amb la creació d'una oficina econòmica hem d'impulsar l'economia de la ciutat i amb aquest objectiu ara ens posem a treballar”.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats