L'oratge a Algemesí

La taxa d’atur abaixa en novembre a la Comunitat Valenciana

La taxa d’atur augmenta a l’Estat espanyol per segon mes consecutiu
Algemesiweb | 06/12/2017

La xifra d'aturats registrats en les oficines dels serveis públics d'ocupació de la Comunitat Valenciana baixa el mes de novembre en 2.486 aturats respecte al mes anterior, la qual cosa suposa un descens del 0,6%, segons var informar dilluns el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

A Espanya, la xifra d'aturats augmentà en 7.255 persones respecte al mes anterior (0,2%), amb el que ja encadena quatre mesos d'alces mensuals. Així, el volum total d'aturats és 3.474.281 persones, mantenint el seu nivell més baix dels últims vuit anys.

La Comunitat València va ser la tercera en la qual més baixa l'atur al novembre després de Madrid i Andalusia. Pel que fa a les dades interanuals bauxa en 34.060 aturats, un 8%. L'atur baixa este mes de novembre en vuit comunitats autònomes, principalment a Madrid (8.191), Andalusia (3.114) i la Comunitat Valenciana (2.486), i puja en les altres nou, principalment a Illes Balears (12.586) i Catalunya (7.391).

Per províncies, l'atur puja a Alacant en 2.492 persones, l'1,58 %, mentre que baixa a València (en 4.285 persones, el 2,20 %) i a Castelló (en 693 persones, l'1,68 %).

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats