L'oratge a Algemesí

Prop de 3.500 joves estan treballant als Ajuntaments amb el programa Avalem Joves Plus

Han resultat beneficiàries 520 entitats locals de tota la Comunitat i ha suposat una inversió de més de 57 milions d'euros
Algemesiweb | 13/01/2018

Prop de 3.500 joves estan en l'actualitat treballant en entitats locals de la Comunitat Valenciana gràcies al programa engegat pel Servef per a millorar l’ocupabilitat dels menors de 30 anys: Avalem Joves Plus.

Avalem Joves Plus el Servef cerca tres objectius: millorar l’ocupabilitat dels joves menors de 30 anys, facilitar l'adquisició d'experiència laboral i posar en valor el talent jove per a la modernització i millora de l'administració pública.

L'engegada d'aquest projecte va suposar que la Comunitat fóra l'única autonomia seleccionada per Brussel·les per a exposar experiències reeixides per a la integració laboral dels joves en la conferencia "Garantia Juvenil a Espanya: Perspectives de futur" oferida per la directora general d'Ocupació i Formació, Rocío Briones.

Prop de 3.500 joves estan treballant als Ajuntaments amb el programa Avalem Joves Plus 

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, ha fet balanç d'aquest programa que, segons ell, ha resultat un autèntic "èxit de convocatòria". Així, Nomdedéu ha detallat alguna de les xifres que confirmen el bon acolliment d'aquest programa extraordinari del Servef: han resultat beneficiàries 520 entitats locals de tota la Comunitat i ha suposat una inversió de més de 57 milions d'euros, inversió que va haver d'ampliar-se successivament per a abordar totes les sol·licituds.

El Secretari Autonòmic ha emmarcat aquest programa en el principal repte que s'ha marcat el Servef: prioritzar actuacions per als col·lectius més vulnerables i amb més dificultats d'inserció i generar un mercat laboral més inclusiu a partir de polítiques focalitzades en grups específics. Així, a més de Avalem Joves , el Servef ha engegat Avalem Experiència, amb l'objectiu de recolzar l’ocupabilitat dels majors de 30 anys, especialment els que porten més d'un any en situació de desocupació.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats