L'oratge a Algemesí

L'IES Bernat Guinovart organitza el II Concurs de Robòtica

Han participat alumnes del Bernat Guinovart, Escolapia i Maria Auxiliadora
Algemesiweb | 16/05/2017

L'IES Bernat Guinovart ha celebrat el II CONCURS DE ROBÒTICA organitzat pel Departament de Tecnologia per als alumnes del centres educatius (públics, privats i concertats) d’Algemesí. En este concurs han participat 5 robots en la categoria LEGO1 per a alumnes de primària i 1º cicle d’ESO i 11 robots en la categoria LEGO2 per a alumnes de 2º cicle d’ESO i batxillerat.

Al concurs han participat alumnes del Bernat Guinovart, del Col·legi Mª Auxiliadora i del Col·legi Sant Josep de Calassanç, a més a més d’una exhibició de vol de drons construïts per els alumnes de 2º de batxillerat de l’IES BERNAT GUINOVART.

Els robots devien de superar 2 proves, una de velocitat que consistent a seguir un circuit marcat per una línia negra sobre un fons blanc, i una segona prova de combats de sumo, on els robots havien de traure al contrincant d’una pista redona de fons blanc i delimitada en el perímetre per una línia negra.

Pel que fa al concurs, des de l'IES han destacat que la participació ha sigtu tot un èxit i que els que "els premis sols són un estímul més". També han posat l'accent de l'entusiasme mostrat pels alumnes participants en este concurs, el que els impulsa a estar pensant ja en la tercera edició.

Importància de la Robòtica

La passada setmana 50 alumnes de França i Torrevieja visitaren Algemesí per a participar en la construcció de drons amb finalitat social. El cicle formatiu de Grau Superior de Robòtica del Bernat Guinovart participa en el projecte etwinning anomenat EUROBOTS junt altres dos instituts un de França i l’altre de Torrevieja, Alacant.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats