L'oratge a Algemesí

L’acadèmica Immaculada Cerdà explicarà les novetats dels exàmens de la JQCV

La xarrada serà demà dijous al Saló de Plens de l’Ajuntament
Algemesiweb | 17/05/2017

El pròxim dijous, 18 de maig, tindrà lloc al saló de Plens de l’Ajuntament d’Algemesí una xarrada Informativa al voltant de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià. L’encarregada d’explicar en què consistiran les proves i en què canviaran els exàmens serà l’algemesinenca Immaculada Cerdà, cap de l’Àrea de Normalització Lingüística de la Diputació de València, farà una xarrada aquest dijous i resoldrà els vostres dubtes.

En la xarrada es donarà informació sobre tots els nivells de les proves de la JQCV. Esta previst que l’acte comence a les 18:30 hores i és obert a totes les persones interessades a conèixer les novetats del procés i nous títols de la JQCV.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats