L'oratge a Algemesí

Prop de 1000 professors natius reforçaran el coneixement de l’anglès als centres públics

La Generalitat contractarà prop de 1.000 professors auxiliars de conversa natius en anglès
Algemesiweb | 17/05/2017

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la contractació de prop de 1.000 professors auxiliars de conversa natius en anglès per al pròxim curs. L’objectiu d’esta mesura és reforçar l'ensenyament d'aquest idioma en els centres educatius públics d'Infantil i Primària de la Comunitat Valenciana en el curs 2017/18.

Amb aquesta mesura es persegueix que la Comunitat Valenciana "siga un "referent en l'ensenyament de l'anglès". "Anem a ser la primera comunitat autònoma que compte amb una persona nativa que reforce l'ensenyament oral d'anglès en cada escola pública", ha subratllat Puig.

La Generalitat correrà amb el cost dels 996 professionals, als quals se sumaran els 34 subvencionats pel Ministeri. A més, aquest projecte estableix que cada auxiliar treballarà 16 hores setmanals, enfront de les 12 hores del programa del Ministeri. Els seleccionats s'incorporaran a partir de gener de 2018.

El Ministeri d'Educació serà l'encarregat de realitzar la selecció i d'establir els criteris de contractació d'aquests auxiliars, procedents de països com Regne Unit, Estats Units, Canadà,Irlanda, Austràlia i Nova Zelanda.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats