L'oratge a Algemesí

El Consell Escolar d’Algemesí proposa l’inici del curs el 6 de setembre en Infantil i Primària

Els alumnes de Secundària, FP i Batxillerat començarien el dia 7, segons la proposta
Algemesiweb | 01/08/2017

Els escolars d’Algemesí començaran les classes els dies 6 i 7 de setembre si la Conselleria d’Educació dóna el vist i plau a la proposta feta pel Consell Escolar Municipal. Segons la proposició que s’ha fet arribar a Conselleria els alumnes d’Infantil i Primària del nostre poble començaran el curs el dia 6 de setembre. La resta d’estudiants d’ESO, FP i Batxillerat ho faran un dia més tard, el 7 de setembre.

Com tots els anys el calendari escolar d’Algemesí és diferent al de la resta de poblacions de la nostra Comunitat pel que fa al seu inici i a les festes locals, degut a que en la nostra localitat no hi haurà escola del 25 al 29 de setembre amb motiu de les festes de Bous. Per tant els xiquets d’Algemesí en lloc de començar el curs el dia 11 de setembre com els de la resta de la Comunitat començaran uns dies abans.

El Consell Escolar d’Algemesí proposa l’inici del curs el 6 de setembre en Infantil i Primària 

Tot i això els xiquets i majors podran gaudir enguany més si cap de les festes de la Mare de Déu, ja que enguany e dia 8 de setembre cau en divendres. Quant a les dates de finalització de les classes, en Educació Infantil i Primària serien el 22 de juny com en la resta d’escoles del nostre territori.

Vacances escolars

Les vacances de Nadal seran del 23 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos, i les vacances de Pasqua del 29 al 9 d'abril, ambdós inclosos. D'altra banda, durant el curs escolar, seran festius i no lectius els dies següents: el 9 d'octubre, el 12 d'octubre, l'1 de novembre, el 6 de desembre, el 8 de desembre, 19 de març i l'1 de maig. En Algemesí tampoc serà lectiva la setmana de bous del 25 al 29 de setembre ambdós inclosos, el 8 de setembre i el dia 12 de juny, Sant Onofre

Què passa a la resta de la Comunitat Valenciana?

La resolució de Conselleria d’Educació per la qual es fixa el calendari escolar del curs acadèmic 2017-2018, que estableix l'inici de les activitats escolars d'Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional (FP) el dilluns, 11 de setembre. Quant a les dates de finalització de les classes, en Educació Infantil i Primària es fixa el 22 de juny, i en Educació Secundària, Batxillerat i FP el dia 20 de juny.

Pel que fa a l'FP Bàsica de segona oportunitat, les classes s'iniciaran el 14 de setembre de 2017 i finalitzaran el 25 de juny de 2018. Els Programes Formatius de Qualificació Bàsica començaran el 21 de setembre i finalitzaran el 18 de juny de 2018.

Quant a la Formació de Persones Adultes, s'iniciaran les classes el 18 de setembre de 2017 i finalitzaran el 15 de juny de 2018. Els ensenyaments d'idiomes iniciaran les classes el 2 d'octubre de 2017 i finalitzaran el 27 de juny de 2018 i els ensenyaments esportius reglats i artístics començaran el 18 de setembre de 2017 i finalitzaran el 13 de juny de 2018.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats