L'oratge a Algemesí

Més de 377.000 alumnes es beneficiaran del programa Xarxa-Llibres 17-18

El nombre d'alumnes que participen dels bancs de llibres de Xarxa Llibres per al curs 2017-2018 augmenta un 16%
Algemesiweb | 10/08/2017

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha estimat en més de 377.000 l'alumnat beneficiat del programa de gratuïtat de llibres Xarxa Llibres. Aquesta xifra suposa un augment del 16% d'alumnes que participaran dels bancs de llibres, gràcies a l'augment de centres sostinguts amb fons públics que hi participen. Serà un total de 21.736 alumnes més en Primària i 30.462 més en Secundària.

El pressupost total destinat a reposició de llibres per als bancs de llibres de Xarxa Llibres per al curs 2017-2018 ha estat de 29.842.503 euros. Per a les famílies, la reposició de llibres no suposa cap gestió. En finalitzar aquest curs, les famílies han tornat el material als centres educatius i l'alumnat disposarà dels llibres de text gratuïts de Xarxa Llibres que li correspon per al curs 2017-2018 quan comencen novament les classes al seu centre educatiu, on es repartirà el lot corresponent a cada alumne.

Més de 377.000 alumnes es beneficiaran del programa Xarxa-Llibres 17-18 

En el cas dels alumnes de 1r i 2n de Primària, les famílies rebran un xec llibre per al pròxim curs al seu centre educatiu a fi que adquirisquen el material en els establiments de venda, ja que, en cada curs, els llibres d'aquesta etapa es reposen per complet.

Els bancs de llibres de Xarxa Llibres tenen per objectiu garantir la gratuïtat dels llibres i els materials curriculars i, al mateix temps, complir amb l'objectiu pedagògic d'involucrar l'alumnat i tota la comunitat educativa en el bon ús dels materials, amb valors com ara la solidaritat i la corresponsabilitat.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats