L'oratge a Algemesí

Torna la gran festa de la Bicicleta a Algemesí

Centenars de persones participaren ahir en El dia de la Bicicleta
Algemesiweb | 15/05/2017

Algemesí va celebrar ahir diumenge una nova jornada dedicada a la bicicleta. Centenars de persones s’adreçaren a la plaça Major per a iniciar l'eixida i començar l’itinerari urbà de 9 quilòmetres fins a la Xopera on es va esmorzar. Els organitzadors repartiren borses amb beguda i fruita per a tots els participants.

10 bicicletes a sorteig

En acabar l’esmorzar els participants es van dirigir al final de Parc Salvador Castell on per primera vegada ha tingut lloc el sorteig de 10 bicicletes. Normalment este sorteig es duia a terme en la Plaça Major, on ha acabat la bicicletada popular durant estos anys.

En el parc ha tingut lloc el sorteig de 10 bicicletes que han segut donades per l’Ajuntament d’Algemesí, Bicicletes German Puchades i la Caixa Rural. Han lliurat les bicicletes al guanyadors l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, i el regidor de Medi Ambient, Pau Montalvà.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats