L'oratge a Algemesí

El Scooter Club d’Algemesí organitza la LVII Davallada del Xúquer

La davallada se disputarà el dissabte 3 de juny i participen equips de diverses comunitats autònomes
Algemesiweb | 18/05/2017

El Club de piragüisme d’Algemesí està organitzant la LVII Davallada del Xúquer (Sant Onofre), que constarà d’un circuit de 5 km amb voltes de 750 metres. La competició, que tindrà lloc el dissabte 3 de juny, es podrà veure des de les instal·lacions de Scooter club a la vora del riu Xúquer, ja que el circuit està fet per a poder veure i gaudir de la carrera.

La 57 davallada del Xúquer tindrà lloc durant tot el dia. Les carreres començaran a les de 10:30 h del matí i finalitzaran a les 14:00 h. En esta primera tanda participaran les categories de Joves Promeses. A la vesprada començaran a les 15:30 i fins a les 19:00 les competicions Juvenils, Sub23, Sèniors i Veterans i per acabar la Categoria K2 Absoluta dona i home.

En esta competició de gran tradició en la nostra ciutat participaran Clubs de diferents comunitats com de Múrcia (Mar Menor, San Javier, Cieza, Blanca, UCAM), de Cuenca (Cuenca i Las Grajas), de Madrid (Aranjuez i Fuentidueña del Tajo), de Catalunya (Castelldefels, Banyoles) , de Aragó (Helios (Saragossa) Mequinensa) i de la Comunitat Valenciana assistiran piragüistes de Silla, Cullera, Antella, Castelló, Borriana i Alacant.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats