L'oratge a Algemesí

Un grup de Tortugues d’Algemesí al Trail Camí de Cavalls a Menorca

La carrera serà este dissabte i hi participen 7 algemesinencs del club Tortuga
Algemesiweb | 19/05/2017

Set membres del club tortuga Laura Gema Barbera, Carles campos, Jose Miguel Valls, Juan Miravet, Miguel Puchades, Paco Esteve i Juan Enrique Ribes, participen este te dissabte, 20 de maig, en la "VI Compressport Trail Menorca Camí de Cavalls"

Concretament 3 membres participaran en la carrera de 85 km en 1124 m de desnivell, esta carrera té prevista la seua eixida a les 8 h des de Es Castell, l’arribada serà en Ciutadella i el recorregut per tota la part sud de l’illa.

Els altres 4 membres participaran en la carrera de 56 km amb 529 m de desnivell, que eixirà des de la cova d´En Xoroi (cala en Porter). Des del club Tortuga d’Algemesí desitgen que els corredors gaudisquen d’una gran carrera i disfruten dels encants que té l’illa de Menorca."

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats