L'oratge a Algemesí

Multitudinària presentació del XXXIV COTIF a l'Alcúdia

Multitudinària presentació del XXXIV COTIF a l'Alcúdia
Algemesiweb | 31/07/2017

La presentació del COTIF va superar anit totes les expectatives. Centenars de persones van abarrotar la posada de llarg de la XXXIV edició celebrada a la Ciutat Esportiva dels Arcs de l'Alcúdia que s’inicia el dilluns que ve 31 d'agost amb la inauguració i la posterior trobada entre la selecció nacional de Mauritània i el Llevant.

Els presents van tenir l'oportunitat de conèixer alguns dels principals secrets dels participants en el torneig sub-20, cas del València CF, At. Madrid, Vila-real CF, Sevilla FC, Llevant, el Marroc, Rússia, Santos, Mauritània i la Selecció Valenciana. També es va detallar algunes de les claus de les participants en el torneig femení, en el qual es donaran cita l'Atlètic de Madrid, València, Llevant, el Marroc i ASPTT Albi francés.

Multitudinària presentació del XXXIV COTIF a l'Alcúdia 

El vicepresident del COTIF, Luis Palop, va condecorar a l'artífex del cartell d'enguany, Álvaro Ruiz, amb la insígnia d'or del campionat. En l'acte també van estar el delegat a Alberic de la Federació Valenciana de Futbol o el nou representant arbitral entre uns altres.

Acord de col·laboració amb la AFE

El president del COTIF, Eliseu Gómez, va signar just abans de la presentació un conveni de col·laboració amb l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), representada a través del seu vicepresident i director esportiu Jesús Barbadilla. El sindicat espanyol es compromet a seguir en la lluita pels drets dels jugadors, sobretot dels més joves que comencen a desenvolupar la seua carrera professional a través de campionats com el COTIF.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats