L'oratge a Algemesí

Ja està en marxa el circuit de la Ribera al terme de Guadassuar

Ben a prop del terme municipal d’Algemesí ja està en marxa el circuit de de la Ribera
Algemesiweb | 02/08/2017

Durant molts mesos els algemesinencs i algemesinenques que agafen l’autovia han estat passant per davant del traçat del circuit de la Ribera. Unes instal·lacions que fa unes setmanes es va inaugurar després de fer front a diversos contratemps que han retardat la previsió d’apertura de 2016 a 2017.

Ja està en marxa el circuit de la Ribera al terme de Guadassuar 

El complex de la Ribera va acollir en la seua inauguració a centenars d'amants del món del motor, tant de cotxes com de motos, i professionals del sector. En l’esdeveniment, que tingué lloc el 22 de juliol, participaren pilots del mundial de motos, corredors de cotxes i 17 propietaris de Seat 600 que van donar un toc de color en el 60 aniversari d’este peculiar model.

El circuit recentment inaugurat compta amb pistes dissenyades per córrer.5 Circuits simultanis, sense esperes, més 20 traçats disponibles,128 boxes totalment equipats i zones de restauració A hores d'ara el circuit ja està en funcionament i es pot visita també la seua pàgina web: http://circuitdelaribera.com/

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats