L'oratge a Algemesí

Samaruc presenta el llibre "El País Valencià que volem"

La presentació té lloc esta vesprada a les 19:30 hores
Algemesiweb | 05/10/2017

La Plataforma pel Dret a Decidir i Edicions del 1979 presenten esta vesprada a la llibreria Samaruc d’Algemesí el llibre "El País Valencià que volem". La presentació d’esta nova publicació tindrà lloc hui, dijous 5 d'octubre, a les 19.30 h.

En la presentació intervindran el coautor de l'Or dels Valencians, Jaume Ortiz, el Coordinador Decidim-País Valencià, Antoni Infante, i el president d’ERPV, Josep Barberà. La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) és un espai cívic de debat i acció. Un espai en què la ciutadania valenciana reflexiona sobre la realitat política del moment i fa projectes de país.

Amb el llibre "El País Valencià que volem", la PDaD vol precisament aportar opinions, anàlisis i idees sobre la situació actual del País Valencià, valorar les oportunitats de futur i descriure l'avenir desitjat i imaginat.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats