L'oratge a Algemesí

Jaume Masià guanya l’última prova del circuit de Moto 3 FIM CEV Repsol

L’algemesinenc Jaume Masià ha guanyat la setena prova del FIM CEV Repsol amb moto3 el que acosta el subcampionat al jove pilot
Algemesiweb | 10/10/2017

Jaume Masià ha corregut este cap de setmana al circuit d’Aragó i ha aconseguit el primer lloc en una trepidant carrera que l’arrima al subcampionat de Moto3. Este cap de setmana el d’Algemesí ha aconseguit marcar un gran temps en el primer crono amb 1.58.8 per a acabar tercer, temps molt similars als de cap del mundial de Moto3. En el segon crono se li van ficar diversos pilots pel mig a i finalment va eixir en novena posició.

Jaume Masià guanya l’última prova del circuit de Moto 3 FIM CEV Repsol

El diumenge va ser el dia clau, perquè les carreres es van disputar en aqueix dia i perquè el Bressol de Campions va aconseguir molt bons resultats. La primera de les curses on el Bressol estava representat va ser la de la European Talent Cup. Masià va eixir fort des de la novena plaça i prompte es va posar a remuntar posicions. El jove algemesinencs va anar guanyant metres i marcant la volta ràpida de carrera amb un temps d'1.58.5. Tenint en compte que la volta ràpida de Moto3 en el mundial va ser d'1.58.3, amb rècord inclòs, el temps de Masiá va ser molt bo. Després de lluitar molt amb els millors, el pilot algemesinenc va aconseguir i mantenir la primera posició i va acabar guanyant una carrera molt renyida.

La pròxima carrera serà a València el 17, 18 i 19 de Novembre. Aquesta serà l'última del campionat que decidirà al campió de l’European Talent Cup. Amb moto3 Foggia es va proclamar campió en la carrera disputada aquest cap de setmana i solament queda per decidir qui li acompanyarà en el podi de la general, amb Masià cinquè a cinc punts de la segona plaça.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats