L'oratge a Algemesí

El Viscoconfort C.B. Maristes Algemesí líder del grup de primera estatal

Després de 4 jornades els d’Algemesí lideren el campionat
Adrià Machí | 11/10/2017

Començament de lliga immillorable per a l'equip de la Primera Estatal de l'handbol nacional. El passat diumenge partit dels complicats contra el tercer classificat que venia de realitzar un bon inici de temporada a les tres jornades disputades i que té una plantilla de gran qualitat.

El partit començà de cara per als nostres gràcies a una bona defensa i les parades de mèrit del nostre porter. Si a tot açò li sumem un gran encert en atac el resultat no va ser altre que una renta de 5/6 gols en pocs minuts que donava certa calma encara que no definitiva. Al descans arribarem amb un 17-9 al marcador.

La segona part va començar amb els mateixos ingredients, les defenses dels dos equips poc a poc s'imposaven als atacs (menys encert per als maristes en aquest tram de partit) cosa que va produir que s'anarà perdent aquest avantatge ampli poc a poc. No obstant l'equip va saber administrar l'avantatge i el resultat final de 30-24 ens permet una setmana més seguir al capdavant del grup E de la Primera Estatal.

Destacar en la part golejadora una setmana més a Jose Padilla. L'extrem cordovés va anotar 10 gols al partit i ja és situa també com un dels màxims golejadors de la categoria en la jornada 4. També cal destacar Carlos Cano amb 5 gols i Pau Sales amb 4.

Com comentàvem abans l'equip ha començat molt seriós la lliga amb victòries molt important contra equips com Castelló i Vila-Real fora de casa, i al 9 d'octubre s'ha superat a Elda i Sant Joan que segur estaran a la part alta de la classificació. La pròxima jornada una eixida complicada contra l'Horneo Alicante al Pavelló Pitiu Rochel (dissabte a les 17h.) que encara que ha pujat aquesta passada temporada s'ha reforçat amb gent com Javier Beteta o Aitor Borrás, que venen del C.D.Agustinos, campió de lliga la temporada anterior. El pròxim partit en casa, un dels derbis valencians contra Florida Universitaria el proper diumenge 22 a les 12h i vos convidem des del club a vindre al pavelló i fer-vos socis per a gaudir d'una temporada que es preveu il·lusionant.

Resta d’equips

Pel que fa a la resta d'equips podem destacar les victòries dels juvenils masculí i femení. Les xiques juvenils venien d'una derrota abultada contra Mislata al primer partit de lliga i han sabut gestionar aquest mal inici fent un partit molt seriós contra el Levante U.D. Marni i guanyant per un marcador de 33-14. També podem destacar la victòria del segon equip sènior masculí a una pista sempre difícil com és la de Puçol o la victòria de l'infantil masculí que aquesta temporada entrenarà Vicent Ferrís contra el Calasanz de Valencia. Les xiques sènior també han començat la lliga aquesta setmana amb un empat i al cap de setmana pròxim jugaran contra Benicarló el dissabte per la vesprada al pavelló 9 d'Octubre. Podeu seguir els horaris, noticies i resultats tant del primer equip com dels equips base a la pàgina web del club i a les reds socials (facebook i twitter).

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats