L'oratge a Algemesí

L’algemesinenc Nacho Calero abandona el circuït de França per una avaria

L’Orelac Racing VerdNatura espera remuntar en la pròxima cita de Jerez
Algemesiweb | 11/10/2017

L’equip d’Algemesí Orelac Ràcing Verdnatura ha tingut un cap de setmana agredolç al circuit francès en la desena prova del Campionat del Món de Superspot. L’algemesinenc Nacho Calero ha hagut d’abandonar el circuit francès de Magny-Cours a causa d’un problema elèctric en la seua motocicleta.

L’algemesinenc Nacho Calero abandona el circuït de França per una avaria

Per la seua banda el pilot malaisi de l’escuderia algemesinenca, Fahmi Khairuddin, ha acabat en la posició 19. Des de l’equip s’espera remuntar posicions en la pròxima cita de Jerez. El team manager de l’Orelac Ràcing, Giulio Bardi ha lamentat l’incident amb la moto de Calero que s’haurà de resoldre abans de la pròxima carrera.

L’algemesinenc Nacho Calero ha explicat que va tenir un mal inici de la prova i que el que ha patit és un nou problema elèctric que no té res a veure amb un problema elèctric anterior. També ha coincidit amb el seua team manager en la necessitat de resoldre tots els problemes elèctrics de la moto abans de la carrera que se celebrarà pròximament a Espanya.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats