L'oratge a Algemesí

L’Orelac Racing competirà en Superbikes en 2018 amb l'argentí “Tati” Mercado

L'escuderia, amb seu a Algemesí, seguirà en el Campionat del Món de Supersport de la mà de l'algemesinenc Nacho Calero
Algemesiweb | 06/11/2017

L'escuderia algemesinenca Orelac Racing VerdNatura donarà el salt al Campionat del Món de Superbikes en la temporada 2018 de la mà de Leandro “Tati” Mercado. L'argentí, nascut a Còrdova de 25 anys, va guanyar el títol nacional del MESTRESSA Supersport Championship en 2009 i la FIM *Superstock 1000 Cup en 2014.

L'any passat va tornar a Superstock 1000 amb l'Aruba.it Racing Ducati- Junior Team per a intentar un nou assalt a la corona. La batalla amb l'italià Raffaele de Rosa es va perllongar fins al round final a Jerez, però allí un problema mecànic en la seua muntura li va impedir prendre part en la carrera i finalment va concloure com a subcampió.

Enguany ha corregut el Mundial de Superbikes a lloms d'una Aprilia de l'equip IODARacing Project, obtenint 66 punts, amb tres setens llocs, per exemple, a Espanya, Estats Units i Anglaterra. El suport d'Arturo Scalise, de Kawasaki Argentina, s'ha configurat com a clau perquè el pròxim curs es competisca en un campionat que s'iniciarà a Austràlia amb la cita del 23 al 25 febrer.

Després passarà per *Chang a Tailàndia, Motorland a Aragó, Assen a Holanda, Imola a Itàlia, Donington Park a Anglaterra, Brno en la República Txeca, Laguna Asseca a Estats Units, Misano de nou a Itàlia, Algarve a Portugal, Magny-Cours a França, El Villicum a Argentina i Losail a Catar per a acabar el campionat en el cap de setmana del 25 al 27 d'octubre de 2018.

Per tant, Leandro “Tati” Mercado podrà córrer a casa, en la seua Argentina natal, amb la carrera que tindrà lloc entre el 12 i 14 d'octubre. Mercat pilotarà la Kawasaki ZX-10RR de l’Orelac Racing.

L'escuderia, amb seu a Algemesí, seguirà en el Campionat del Món de Supersport de la mà de l'algemesinen

A més, l'escuderia amb seu a Algemesí seguirà en el Campionat del Món de Supersport de la mà de l'espanyol Nacho Calero, que pilotarà la Kawasaki ZX-6R. Calero s'ha convertit ja en un dels més experimentats pilots del paddock de Supersport i cercarà el pròxim any consolidar les bones sensacions viscudes a principi del curs actual en el qual va aconseguir situar-se entre els primers de la classificació general després de dues bones carreres a Austràlia i Tailàndia.

Segons exposa el cap de l'equip, José Calero, “el pas al Campionat del Món de Superbikes és gran i el treball que tenim per davant és molt. És un gran desafiament que ens entusiasma i anem a treballar de valent per a estar preparats per a obtenir bons resultats. El team manager, Giulio Bardi, i jo vam mantenir converses amb diversos pilots però amb Tati tot va ser molt fluid i constructiu i vam poder arribar a un acord satisfactori per a ambdues parts gràcies a Arturo Scalise, de Kawasaki Argentina. Ara comença el treball en equip i la il·lusió d'un nou món per davant".

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats