L'oratge a Algemesí

Radiografia del futbol des del Cotif

Comença el cicle de conferències del Torneig Internacional de Futbol Sub-20 de l’Alcúdia
Algemesiweb | 09/11/2017

Els Salons Segle XXI de l'Alcúdia van acollir anit l'obertura de la sisena edició del Cicle de Conferències que s'organitza com a preludi del Torneig Internacional de Futbol Sub-20, el Cotif, que l'estiu pròxim viurà el seu trentè cinquena edició.

Exjugadors de la talla de Manu Sarabia, Voro, Fernando Giner, Dani Mallo, Andrés Palop i Javi Venda van participar en una taula redona que va repassar passat, present i futur del futbol. Tots ells són membres de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), co-organitzadora de l'acte patrocinat per l'ajuntament de l'Alcúdia, van remarcar alguns dels objectius d'un sindicat creat per a defensar els drets dels futbolistes.

Radiografia del futbol des del Cotif 

Tots els participants van defensar la idoneïtat de taules redones i conferències amb joves jugadors per a fer-los conscients de la situació del món del futbol fa unes dècades, així com la vida després de l'esport professional o fins i tot la situació social. Van acceptar que durant la vida professional es viu en una espècie de bombolla a la qual no arriben les estretors de la majoria social.

“De cada 100.000 joves que opten només arriben 50 a professionals. Cal ensenyar als xiquets a perdre”, va apuntar Mallo. Per a açò, va defensar Sarabia, “és clau el treball psicològic amb els jugadors”. Finalment van considerar, de forma unànime, que el futbol masculí espanyol està preparat per a ser solidari i cedir part del pastís econòmic a les dones, igual que ha succeït a Noruega.

A la finalització de la taula redona, el comitè organitzador, a través del seu president, Eliseu Gómez, va condecorar als participants amb la insígnia d'or del torneig i tots ells van signar en el llibre d'honor. Es van sortejar cinc samarretes dels principals equips espanyols.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats