L'oratge a Algemesí

L'equip Caixa Rural d’Algemesi segon en el VII circuit “Ribera de Xúquer” 2017

En les 15 carreres 8 corredors i corredores d’Algemesí s’han classificat entre els 15 primers
Algemesiweb | 01/12/2017

Amb una magnifica actuació de tot l'equip que després de les 15 carreres del circuit 2017, Turis, Catadau, Alcàntera de Xúquer, Benimodo, Gavarda, L’Alcudia, Alzira, Algemesí (XXXIII volta a peu Sant Onofre) Sant Joanet, Manuel, Alginet i Carlet, l'equip Caixa Rural d'Algemesí, s'ha classificat en segona posició del VII circuit de carreres populars “Ribera de Xúquer” 2017.

L'equip Caixa Rural d’Algemesi segon en el VII circuit “Ribera de Xúquer” 2017 

L’equip algemesinenc ha aconseguit classificar en les carreres del circuït 8 corredors entre els 15 primers de la general absoluta.Han destacat en les seues respectives categories, Esmeralda Mont Puchades 1ª Veterans B, Roser Roig Oltra 4ª Cadet, Driss Tamimi 1º Cadet, José Tortajada Castell 1º Veterans A, Angel Ramón Abella Mari 2º Veterans A, Ximo Puig Tornes 5º Veterans A, Vicente Samper Rivas 6º Veterans A, Fran Velez Martínez 1º Veterans B, Francisco Machi Quijal 3º Veterans B, Ignasi Roig Ripoll 7º Veterans B, Vicent Grau Jordan 4º Senior i Xavi Marti Gomez 5º Senior

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats