L'oratge a Algemesí

450 persones participen a la Mitja Marató del Samaruc

La carrera va discórrer pel poble i pel nostre terme municipal
Algemesiweb | 04/12/2017

Este diumenge s’ha celebrat pels carrers i terme d’Algemesí la XVII Mitja Marató Samaruc-2017. Un total de 450 corredors i corredores han participat en la curs que es va iniciar ahir a les 10 del matí al Poliesportiu Municipal Joan Girbés on també es va ubicar la meta de la carrera.

La prova va transcórrer pel nucli urbà del poble i pel terme, en total foren 2 voltes pels principals carrers d'Algemesí i 1 volta d'11 km pel terme. La cursa ha estat organitzada pel club de córrer Tortuga i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algemesí.

Des del Club Torguta han volgut donar les gràcies a l'Ajuntament d´Algemesí, Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, Responsable Poliesportiu, i als nombrosos voluntaris del Club Tortuga per la llavor que realitzen perquè esta Mitja Marató isca el millor possible.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats