L'oratge a Algemesí

La Diputació ajudarà a millorar 75 instal·lacions esportives en 2018

3 milions d'euros del IFS 2017 per a adequar i renovar poliesportius, camps de futbol i piscines, entre altres instal·lacions
Algemesiweb | 05/01/2018

La Diputació de València ajudarà a executar durant el present any 75 actuacions de millora d'instal·lacions esportives en municipis de totes les comarques valencianes, amb una inversió propera als 3 milions d'euros que s'inclou en el Pla d'Inversions Sostenibles de 2017, un IFS que té una partida global de 21 milions d'euros i del que ja es coneix el detall de les obres que tenen previst realitzar els ajuntaments.

Com succeeix en tots els plans de la Diputació que presideix Jorge Rodríguez, els alcaldes i alcaldesses tenen total autonomia per a decidir les actuacions que duen a terme en els seus municipis amb les ajudes provincials. En aquest cas, els ajuntaments han decidit destinar 2.940.224 euros a 75 obres de millora en instal·lacions esportives que, en paraules del president, “reforcen la nostra idea de fomentar la pràctica de l'esport i fer-ho en les millors condicions possibles”.

Aquesta partida global se suma als més de 4 milions d'euros del Pla de Millora d'Instal·lacions Esportives engegat per la Diputació entre 2016 i 2017, als 8.900.000 euros destinats a equipament esportiu pels consistoris en el primer IFS, engegat a la fi de 2015 i desenvolupat durant 2016, i a les actuacions de renovació d'infraestructures esportives incloses en el IFS 2016, per a municipis de menys de 5.000 habitants, i els plans provincials d'obres i serveis (SOM) dels dos últims anys. En total, més de 20 milions d'euros dels plans provincials invertits en la renovació d'espais esportius dels municipis valencians durant la present legislatura.

A La Ribera es duran a terme este any 18 millores en instal·lacions esportives, com les projectades a la Pobla Llarga, on s'adequaran els accessos al poliesportiu i s'asfaltarà el pàrquing; a Sollana, amb la reforma dels vestuaris del camp de futbol; a Benicull, amb la rehabilitació i reparació de la piscina municipal; o al Mareny de Barraquetes, on està previst millorar l'equipament del gimnàs. En total, 665.000 euros per a renovar recintes esportius en La Ribera Alta i La Ribera Baixa.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats