L'oratge a Algemesí

Algemesí participa en el I Circuit de Duatlons Ribera del Xuquer

Alzira acollirà la primera prova de l'I Circuit de Duatlons Ribera del Xuquer – Caixa Popular el pròxim 28 de gene
Algemesiweb | 11/01/2018

Les localitats d'Alzira, Carcaixent, Algemesí, Albalat, Vilanova de Castelló i Antella seran l'escenari en el qual aquest 2018 es dispute l'I Circuit de Duatlons Ribera del Xúquer- Caixa Popular. En l’organització d’esta competició comarcal ha treballat el Club Vialterra Algemesí.La presentació del circuit que tingué lloc dimecres en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

El treball i col·laboració dels sis clubs de triatló d'aquests municipis: el Club Triatló Alzira, el Triatló Vialterra Algemesí, el CEC Antella, el Club de Triatló Carcaixent, el Club Multiesport el Castellet i Club de triatló Tralbalat, ha fet possible l'organització d'aquest circuit que donarà començament diumenge que ve, 28 de gener, amb la celebració del V Duatlón d'Alzira.

Algemesí participa en el I Circuit de Duatlons Ribera del Xuquer 

El president del Circuit, Jaume Noguera, ha destacat, la unió i la bona col·laboració entre els clubs implicats per aconseguir fer d'aquest circuit un referent provincial. Per la seua banda, Paco Alós, responsable de Relacions Institucionals de Caixa Popular, ha mostrat el suport de la seua entitat cap a aquest tipus d'iniciatives i el seu compromís amb l'esport per a desenvolupar uns hàbits de vida saludables ,així com també, la socialització de qui la practiquen.

Les dates de les competicions seran:

28 de gener- V Duatlón d'Alzira i IV Duatlón de la Dona.

4 de febrer- I Duatlón de relleus de Castelló

18 de febrer II Duatlón d'Antella

4 de març I Duatlón Ciutat de Carcaixent

7 d'abril Duatló Vialterra Algemesí

27 d'octubre Duatlón per equips d'Albalat de la Ribera.

Les inscripcions poden realitzar-se ja a través de la web de la Federació Valenciana de Triatló, www.triatlocv.org. El preu conjunt per a realitzar les 4 proves individuals és de 72 euros. Els duatlons d'Albalat i Vilanova de Castelló seran per equips.

Pels que fa als premis del Circuit rebran, a nivell individual, trofeu o medalla els tres primers classificats de la general i de cada categoria, tant masculins com a femenins. Els clubs comptaran amb un premi en metàl·lic de 350 euros per al primer classificat, 250 euros per al segon, 150 euros per al tercer, també tant en les categories masculina com a femenina.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats