L'oratge a Algemesí

L'elit de l'arbitratge espanyol s'avalua en el COTIF de l'Alcúdia

Alt creixement a l'arbitratge del futbol espanyol
Algemesiweb | 05/02/2018

Seria impossible entendre l'èxit i l'expansió internacional del futbol espanyol sense valorar el creixement qualitatiu del seu món arbitral. Noms com Mateo Lahoz, Martínez Munuera, Estrada Fernández o Gil Manzano se situen ja entre els millors àrbitres del món.

Tots ells, a més dels seus companys que arbitren en la Lliga Santander i la Lliga 1 2 3, seran avaluats durant quatre jornades en les instal·lacions on se celebra el Cotif a l'Alcúdia, en l'Estadi Municipal Els Arcs. L'avaluació nacional de les proves físiques dels àrbitres professionals de la primera i la segona divisió se celebrarà el dimarts 6 de 15 a 20 hores, el dimecres 7 de 15.30 a 20 hores i els dissabtes 10 i 17 de 15 a 20 hores, organitzat pel comité tècnic d'àrbitres de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana.

La FFCV premia així al comité organitzador del torneig internacional de futbol per la celebració en el present any 2018 del 35 aniversari, en el qual es veuran les cares algunes de les millors seleccions nacionals del món. De fet, el Cotif ja ha confirmat la presència de combinats com Argentina, Uruguai, Rússia, Veneçuela o el Marroc. Col·laboren també l'organització de la jornada d'àrbitres l'ajuntament alcudià i la Caixa Rural de l'Alcúdia.

L'elit de l'arbitratge espanyol s'avalua en el COTIF de l'Alcúdia 

El Cotif sempre ha estat al costat del món arbitral, amb constants homenatges per a fer valdre el seu paper dins del món del futbol i, des de fa diversos anys amb conferències d'importants representants del seu sector perquè el públic conega els secrets de la seua formació física o psicològica. Pel serial de conferències del Cotif han passat àrbitres com Mateo Lahoz, Martínez Munuera o Ayza Gámez.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats