L'oratge a Algemesí

L’equip d’handbol Visconfort Algemesí torna a guanyar al 9 d’octubre

Els d’Algemesí recupera posicions i se situa a només un punt de l’Eivisa i l’Almoradí
Adrià Machí | 07/02/2018

L'equip de Primera Nacional torna al camí de les victòries, i segueix fent del pavelló 9 d'octubre un fortí. Els jugadors de Miguel Ángel Moriana han guanyat aquesta setmana al Vila Real amb solvència. L'equip s'ha sobreposat a l'absència per lesió de José Padilla i Carlos Esquer amb 7 gols, juntament amb Ximo, Carlos Miquel i Pau amb 5 han liderat l'atac dels jugadors del Viscoconfort.

Recordem que l'equip venia de perdre el lideratge després d'una dura derrota a Elda, un dels camps més complicats de la categoria. No obstant això, l'objectiu continua viu i a les primeres posicions es comprimeix la classificació amb només un punt de diferència entre Eivissa, Almoradí i el nostre equip. Queda pràcticament tota la segona volta però cada partit és importantíssim si no es vol perdre el fil dels llocs de privilegi que donen opcions a disputar la fase d'ascens, recordem que només els dos primers del grup tenen accés a jugar la fase.

Situació dels equips base

Pel que fa a la resta d'equips de la base, els infantis entrenats per Vicent Ferrís s'han classificat automàticament per a la lliga autonòmica on els dos primers dels dos grups que es formaran, queden classificats per a semifinals del campionat autonòmic. Això no obstant, cal anar pas a pas, segur que els equips d'Alacant i l'altre que es classifique de Valencia al seu grup no ho posaran gens fàcil.

L’equip d’handbol Visconfort Algemesí torna a guanyar al 9 d’octubre 

Cal ressaltar també en xiques a l'infantil femení entrenat per Carlos Miquel, equip format aquest any i que compta amb jugadores de primer any i algunes alevins que van estar molt a prop de guanyar a Castelló, pista complicadíssima on les cadets tampoc pugueren emportar-se la victòria. Millor resultat per a les juvenils que encara que ho van tindre tot en contra des del primer minut es van endur els dos punts de Picassent per 16-18 i les sèniors que van aconseguir una victòria importantíssima que les acosta a posicions de fase d'ascens contra Burjassot per 25-19 (aconseguint una renda de 10 gols durant la segona part).

Al marge de les competicions el club ja treballa en l'organització del tercer torneig Ciutat d'Algemesí que es disputarà un any més en Setmana Santa i comptarà amb equips de San Sebastian, Elx, Navarra, Catalunya... a més d'equips de la zona. El torneig es consolida un any més com una de les propostes més atractives per a competir i gaudir d'uns dies de convivència amb equips d'altres zones de la geografia espanyola. Com sempre a la web www.cbmaristasalgemesi.com i a les xarxes socials podeu seguir tota l'actualitat del club.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats