L'oratge a Algemesí

El CAMA celebra el dinar de germanor anual

Enguany s’han encetat el concurs de fotografia de muntanya
Vicent Esteve | 09/02/2018

El darrer 4 de febrer, primer diumenge del mes de febrer, com ja és habitual de fa molts anys en el Cama, es va celebrar el DINAR DE GERMANOR 2018.És l'acte social més important del nostre club, un dia en el qual tots els membres que podem, independentment de la modalitat o disciplina que practiquem.

Ens ajuntem en un acte de germanor, on aprofitem per a fer un repàs a totes les activitats fetes durant l'any, ja vençut, en un passe audiovisual, fem l'entrega de GUARDONS 2017 i enguany -com a novetat- hem inclòs el 1r CONCURS DE Fotografia DE MUNTANYA CAMA 2017

El CAMA celebra el dinar de germanor anual 

Un dinar al qual també poden assistir, per descomptat, totes aquelles persones afins Ii convidades pels membres del Cama. Aquest any assistiren 76 persones adultes i 24 xiquets i xiquetes, tot un èxit, encara que a hores d'ara ja superem els 200 membres. Cada any, el celebrem en un lloc diferent. I cada vegada més difícil trobar lloc per a tanta gent. Aquest any es va triar Navalón, al complexe El Teularet, a la Serra d'Enguera.

Malgrat l'oratge, i ja resignats a no poder fer l'activitat a peu que teníem prevista (l'any passat també ens va ploure), i amb les esperances que almenys ens nevara, cosa que al final no va passar, continuarem alguns amb els horaris previstos.La primera quedada va ser a les 9.30 del matí, per a eixir des d'Algemesí cap al Teularet.

Una vegada allí, i com que teníem temps de sobra, dedicarem el matí a esmorzar i preparar l'exposició de fotos, el projector, les votacions dels guardons i del 3r premi del concurs de fotografia, així com es va fer el passe de la pel·lícula Everest per fer un poc de temps fins a l'hora de dinar. El parc de multiaventura previst per als xiquets estava impracticable.

El 1r i 2n premi van ser atorgats per un jurat extern (Foto-aficionats d'Algemesí) després d'una preselecció de 25 fotografies. En total es presentaren 63 fotografies, el que vol dir que el 1er concurs ha estat un èxit total. Està pensat fer una exposició d'aquestes 25 fotografies seleccionades. El 3er premi va eixir de la votació popular de la gent que va assistir al dinar.

També s'entregaren els Softshells que alguns membres varen encomanar. Aquests han sigut subvencionats pel club i s'encomanaren de més per a tindre disponibilitat, i així aconseguir un bon preu.

Després de dinar (gaspatxo o torrà, a triar) pujarem a la sala per a procedir al recompte de vots i començar els actes que teníem previstos.

Primer que res es va fer el passe audiovisual que va preparar el nostre company Josep Emili, un repàs a totes les activitats fetes el 2017. (espectacular)

Després férem l'entrega de premis del CONCURS DE FOTOGRAFÍA, que consistiren en "xecs regal" per a bescanviar en la nostra botiga de muntanya col·laboradora L'Aventura, quedant així:

• 1er Premi (xec regal de 200 €) atorgat a Patricia Muñoz

• 2on Premi (xec regal de 100 €) atorgat a Raúl Hurtado

• 3er Premi (xec regal de 50 €) atorgat pel jurat popular a Josep Emili Naval

A continuació procedirem també a entregar els GUARDONS D'HONOR CAMA 2017, guardons que eixiren de les votacions a les propostes que els membres feren fins al 31 de gener a través de la web. De les 11 propostes fetes pels membres a través de la web les 5 més votades foren les següents:

TAMARA CANET: Pels grans èxits aconseguits en la temporada de trail en nom del Cama

JOANMA ROMERO: pel lideratge i l'inesgotable compromís en el projecte "Cims Comarcals"

ROSANA i NICO: Per fer possible l'Escoleta d'escalada i la seua dedicació amb els més menuts.

JOSEP EMILI NAVAL: Per la inestimable dedicació al club amb el lloguer de material, la fotografia i l'assegurança col.lectiva.

VICENT JOSEP ESTEVE I MANZANERA (POMA): Per la constant preocupació perquè tot isca bé i responsabilitzar-se de moltes tasques des del càrrec de president.

Els altres anomenats que han estat a les portes de rebre el guardó han estat: Secció de Marxa Nórdica, Kike Ordàs, Vicent Barberà, Susana Quiles, Pati Muñoz i Sonia Pascual.

El president i la resta de la junta, després de donar les gràcies a tots els col·laboradors i assistents, feren alguns recordatoris, presentaren algunes novetats i projectes (com el carnet de soci digital, el 2on Raid del Cama i el nou projecte d'Arestes i Crestes del País Valencià).

També es va fer menció al nostre soci Kike Ordàs, que en desembre de 2017 ha fet cim a l'Aconcagua (6962 msnm). Enhorabona Kike!!

Per a finalitzar, recordar que el 2on Concurs de fotografia de muntanya Cama 2018 ja està en marxa i desitjar a tots un any 2018 ple d'activitats, amistat i èxits esportius.

Vicent Esteve Manzaneda  President del CAMA

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats