L'oratge a Algemesí

L’elit arbitral del futbol espanyol s’examina a l’Alcúdia

Arbitres de primera i segona divisió del futbol espanyol realitzen autoavaluacions de proves físiques a l’Alcúdia
Algemesiweb | 10/02/2018

L'elit de l'arbitratge espanyol s'està donant cita en el complex esportiu que alberga cada estiu el COTIF de l'Alcúdia com a motiu del 35 aniversari del torneig. Per això, des de dimarts passat 6 fins al dissabte 17 de febrer, de 15.00 a 20.00 hores, un total de 20 àrbitres professionals de Primera i de Segona Divisió s'estan sotmetent a les jornades d'autoavaluació nacional de les proves físiques.

La segona jornada va ser, dimecres 7 de gener, quan els col·legiats de la divisió d'honor espanyola van dur a terme davant els ulls del públic present una infinitat de proves de velocitat, d'habilitat, de força i de resistència en la pista d'atletisme i en el verd d’Els Arcs. Martínez Munuera, Undiano Mallando, Estrada Fernández, Gil Manzano, Carlos del Cerro Grande. Tots. Únicament es van absentar els encarregats de dirigir les tornades de les semifinals de la Copa del Rei.

L’elit arbitral del futbol espanyol s’examina a l’Alcúdia 

Així ho explicava Eliseu Gómez, president del torneig, amb la conclusió de la jornada: «Per al COTIF i l'Alcúdia és un esdeveniment únic, perquè ser l'amfitrió de la preparació dels millors àrbitres d'Espanya no és moco de pavo. Així i tot, per a més inri, no som nosaltres els que decidim, sinó que són ells mateixos els que volen repetir presència. Es queden impressionats tots els anys amb les nostres instal·lacions; els encanten. A més, per a nosaltres representa una gran finestra al món del futbol, un esdeveniment per a demostrar l'envergadura i l'evolució i del torneig».

D'aquesta manera, amb el total suport del COTIF, de la regidoría d'Esports de l'ajuntament alcudià i de la Caixa Rural de l'Alcúdia, l'elit de l'arbitratge espanyol tornarà a reunir-se els pròxims dissabtes 10 i 17 de febrer, de 15.00 a 20.00 hores aproximadament, en les instal·lacions esportives de l'Alcúdia per a seguir amb les jornades físiques de preparació de la temporada.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats