L'oratge a Algemesí

Dûrga, guanyadors de la primera semifinal del Sona la Dipu 2017

El grup de post-rock, que actuarà amb altres tres semifinalistes més en la final del certamen a Sueca el pròxim 2 de setembre, s’imposa a Pronoise i Six to Fix
Algemesiweb | 16/05/2017

Sona la Dipu 2017 ja té al seu primer finalista. Després d’una dura deliberació per part del jurat, el grup de post-rock Dûrga ha sigut escollit com a banda finalista d’aquesta nova edició. Amb la seua actuació s’obria la primera semifinal del certamen, que va continuar amb el quartet Pronoise amb un potent directe replet de rock, post-punk i electrònica.

D’aquesta manera, Dûrga passa directament a la final del pròxim 2 de setembre a Sueca, cita on actuaran també com a grups cap de cartell La Raíz i ZOO, a més d’altres tres bandes semifinalistes que seran triades en les semifinals del 23 de juliol a Alzira, el 19 d’agost a Xàtiva i el 30 del mateix mes a Buñol.

Ells van donar pas al madrileny Rayden, que va preparar al públic per a rebre als últims semifinalistes, els Six to Fix, que van tancar la semifinal amb el seu pop-rock d’influència anglosaxona i un concert on ningú va deixar de ballar. Una vegada tots els semifinalistes van actuar i abans de que La Habitación Roja eixira a l’escenari, el jurat va proclamar a Dûrga com a banda guanyadora d’aquesta semifinal, davant un públic entregat.

A continuació, La Habitación Roja i Sidonie van omplir de pop i rock l’Auditori Municipal de Burjassot amb una audiència eufòrica i plena d’energia. Finalment, i després de l’actuació de Sidonie, que va presentar el seu últim LP “El Peor Grupo del Mundo”, va ser el torn de Bearoid Dj Set, que va continuar amb una espectacular sessió musical amb la qual va finalitzar la presentació del Festival de les Arts.

Comentaris

Algemesiweb utilitza una ferramenta de facebook per als comentaris, i no es fa responsable de les opinions expresades.

Galeria

Fes click en la imatge per ampliarla

Segueix-nos a les xarxes

Al Facebook

Esta pàgina utilitza cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continues navegant, sense modificar la configuració de les cookies, entenem que acceptes el seu us. Post modificar la configuración en cualsevol momento.
Acceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament al teu correu el nostre diari quant llancem una nova edició.
Nom
Correu electrònic
Idioma de la publicació
  • valencià
Accepte els terms i les condicions descrites ací
CERRAR
Buscar noticies
Paraules
Només es considerarán paraules de 3 o mes lletres.
On
Títul
Subtítul
Resum
Text
Selecciona les parts de la noticia on recordes que estàn les paraules a buscar.
DAta de publicació
Desde:
Fins a:
Indica les dates aproximades de publicació de les noticies que estàs buscant.
Resultats